Laakdal Vorst Meerlaar Capellebeemden

Laakdal Capellebeemden

In Vorst-Meerlaar, ter hoogte van de vroegere site van de Witte School naast de kerk, is een project opgestart met 51 appartementen, een ontmoetingscentrum, handelsruimte en ondergrondse parking. De werken begonnen in augustus 2020. 

De oplevering is gepland begin 2023. Na de omgevingswerken kunnen we dan starten met de verkoop. 40 appartementen zullen verkocht worden. De verkoop is voorlopig gepland in april-mei 2023. 11 appartementen zullen verhuurd worden door de Geelse Huisvesting.

 

OPENDEURDAG

De openwerfdag was een groot succes! Een overrompeling van bezoekers voor het ontmoetingscentrum en de appartementen die bezocht konden worden. Hieronder enkele beelden en artikels.

https://fb.watch/i4KDREMDd6/

Open Wervendag aan Capellebeemden: woningen zijn in trek | RTV

Openwerfdag Capellebeemden lokt honderden kandidaat-kopers: “De vraag naar betaalbare woningen is enorm” (Laakdal) | Het Nieuwsblad

Project Capellebeemden zet deuren open – Antwerps Persbureau

 

Als je geïnteresseerd bent in de aankoop van een appartement, laat je dan inschrijven op de wachtlijst. Hiervoor kan je een afspraak maken via de startpagina van onze website. Of je kan een inschrijvingsformulier downloaden en ons bezorgen. Meer info kan je terugvinden op de startpagina bij 'ik wil kopen'. 

Iedereen die zich laat inschrijven zal voor de verkoop een brochure ontvangen met de prijzen, plannen en alle informatie voor de aankoop van een appartement bij onze maatschappij.